VDL Webdevelopment 

Sta je open voor verandering?

Verandering kan soms lastig zijn

Mensen zijn gewoontedieren. Als iets werkt, waarom zou je het dan veranderen? Dat geldt al helemaal bij het onderhouden van websites. Eenmaal gewend aan een systeem moet er vaak heel wat gebeuren voor men bereid is over te stappen naar een ander systeem

Het overstappen naar een ander systeem wordt dan ook meestal ingeluid door vervelende ervaringen met het huidige syteem, bijvoorbeeld omdat een bepaalde vaak terugkerende handeling meer vergt dan gewenst. Het toevoegen van een artikel aan een catalogus, of aanpassingen in een meertalige website die iedere keer weer een verzoeking zijn.

Een van de meest voorkomende gebeurtenissen waarbij mensen besluiten over te stappen naar een ander systeem is wanneer de site gehackt is. Zo'n hack kan onschuldig zijn, zoals het aanpassen van de look en feel van de site. Maar in sommige gevallen worden complete websites gegijzeld. In zo'n geval is het sowieso goed om een systeem te verruilen: het nieuwe system heeft een andere structuur. Als de dader je WordPress kan hacken moet ie bij een ander systeem eerst op zoek naar de structuur van je nieuwe site.

Wij maken de verandering zo aantrekkelijk. Je gaat spijt krijgen dat je het niet eerder deed.

We maken backend systemen zo dat je nooit meer naar iets hoeft te zoeken. Het probleem waar je steeds tegenaan loopt is daarmee voorgoed opgelost. Wanneer je een neiwue pagina wilt toevoegen hoeft dat niet meer dan vijf minuten te kosten. Je kunt alles nodige velden gemakkelijk vinden. Hierdoor loopt ook je SEO meteen mee in de pas. Velden daarvoor, zoals een upload veld voor hoe je pagina in Facebook wordt getoond voegen we standaard toe.