VDL Webdevelopment 
Complete cursus
werken met October-CMS
€ 395,- ex. btw

October-CMS trainingen

October-CMS trainingen voor professionele webdesigers

October-CMS trainingen voor professionele webdesigers

In het eerste kwartaal van 2017 starten we een serie opleidingsavonden over het werken met October-CMS. De training is ontwikkeld voor webdesigners die ervaring hebben met HTML en CSS. De training vind doorgang bij minimaal 10 deelnemers en wordt gegeven in samenwerking met Volksuniversiteit Zaanstreek. De definitieve data zijn nog niet bekend. Heb je interesse? Schrijf je dan in als geinteresseerde. Wij nemen dan contact met je op.

De training zal minimaal zeven avonden beslaan. In die avonden zul je de volgende dingen leren:

  • October-CMS inrichten en configureren
  • Het bouwen van pagina's en het koppelen aan menu-items
  • Zelf een foto-gallery bouwen (zonder een plugin te gebruiken)
  • Een veilig formulier bouwen (zonder een plugin te gebruiken)
  • Het zelf bouwen van een eigen plugin en de bijbehorende models en views (2 avonden)
  • Verbanden leggen tussen verschillende models

Voor wie is de training bedoeld?

De training is bedoeld voor webdesigners en webontwikkelaars. Het biedt een alternatief voor Joomla en Wordpress, op zichzelf goede systemen maar beide met grote beperkingen voor het bieden van maatwerk. In de training zal HTML en CSS worden gebruikt. Het is dus van belang dat je daarvan in ieder geval de basis beheerst.

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door Jan van de Laar en Wim Verhoogt. Jan en Wim werken al een tijd samen op projecten met October-CMS, zij bouwden onder andere het platform voor de Volksuniversiteit Zaanstreek, de plek waar cursusaanbieders en cursisten elkaar weten te vinden. Daarnaast werken Jan en Wim aan meerdere projecten waaronder webshops gebaseerd op October-CMS.

Waarom zou je het doen?

Bovenal voor jezelf. Door met October-CMS te werken leer je geleidelijk aan te werken met het Laravel framework, dat vormt immers de basis van het CMS. Je zult merken dat het werken met dit systeem je veel meer vertrouwen geeft in een goede afloop voor je projecten. Niet voor niets is Laravel populair bij ontwikkelaars die aan hele serieuze projecten werken. De code is uitermate efficiënt en maakt je projecten overzichtelijk.

Maar je kunt het ook doen voor je klanten. Zij verdienen namelijk een website met degelijke code en een backend die speciaal voor hen ontwikkeld wordt. Een backend waar ze niet eindeloos in hoeven te zoeken naar hetgeen ze willen toevoegen of wijzigen.

Wat gaat het me kosten?

De training kost € 395,- exclusief btw. Je zult er geen spijt van krijgen. Het tilt je werk echt naar een veel hoger niveau.

Gun jij jezelf:

  • Lekker werken met een degelijk systeem?
  • De macht over alles wat je zelf maakt?
  • Resultaten waar je echt trots op kunt zijn?

Volg dan deze training. Wij leren je om volwassen websites te bouwen.

meer informatie